Olet täällä

Liikuntatoiminta

Lenkkeily ja lenkkisauna

Nurmijärven reserviläistoiminnan sydämenä toimii Salkolantien lenkkisauna. Kaikki yhdistysten jäsenet ovat tervetulleita kerhotilaan Salkolantie 3:n saunailtoina tiistaisin ja torstaisin joko liikuntasuorituksen jälkeen tai vain pesua ja samanhenkistä seuraa kaivatessaan. Yhteinen kuntolenkki alkaa saunalta tiistaisin ja torstaisin klo 17.

Lentopallo

Lentopalloa pelataan torstaisin klo 17 alkaen Yhteiskoulun liikuntasalissa. Voit tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista.

Marssit

Marssitapahtumia järjestetään marssijaoston mielenkiinnon mukaan. Yksi marssijaoston kalenteroitu tapahtuma on kesäyön marssi Tuusulassa 10.6.2023.
Marssijaoston tiedotuslistalle voit ilmoittautua lähettämällä viestiä osoitteeseen marssit at impivaara.net

Suunnistus

Suunnistustoimintaan ovat mukaan kaikki jäsenet osaamistasosta ja kuntotasosta riippumatta. Keväällä 2023 järjestetään suunnistuskoulutus, jota kautta on helppo lähteä mukaan suunnistusharrastuksen pariin. Suunnistusjaoston toiminta perustuu pääsääntöisesti Rajamäen rykmentin iltarasteilla suunnistamiseen, mutta tämän lisäksi suunnitellaan muita yhteisiä tapahtumia osallistujien mielenkiinnon mukaan (esim. partiosuunnistus/rogaining ym.)

Kuntotestit

Kannustamme kaikkia jäseniämme osallistumaan säännöllisesti järjestettäviin cooper tai UKK-kävelytesteihin. Kuntotestit ovat mainio tapa oman kunnon seuraamiseen ja niiden tavoitteena on kannustaa jäseniämme liikkumaan aktiivisesti. Vuoden 2023 ensimmäinen kuntotesti järjestetään 13.5. Parkkimäen kentällä. Ilmoittautumiset osoitteeseen kuntotestit at impivaara.net