Olet täällä

Toiminnallisen ammunnan esittelypäivä 19.3.2022

Toiminnallinen ammunta

Toiminnallisen ammunnan esittelypäivä 19.3.2022

Mahdollisuus tutustua toiminalliseen ammuntaan pistoolilla ja kiväärillä Jokelan Eränkävijöiden ampumaradalla 19.3.2022. Ilmoittautuminen alkaa kello 08:30 ja tapahtuma 09:00. Tapahtumassa tutustutaan toiminnalliseen ammuntaan kiväärillä ja pistoolilla. Ammunnan lisäksi ohjelmassa on kalustoesittelyä, laseraseammunta, sekä keittolounas. Tapahtuma on kohdennettu ensisijaisesti SRA-ammunnasta kiinnostuneille yhdistysten jäsenille. Jäsenyys ei ole osallistumisen edellytys, eli kaverinkin voi ilmoittaa mukaan. Jäsenet ovat kuitenkin ilmoittautumisessa etusijalla. Osallistujilta edellytetään jonkin asteista kokemusta sekä pitkistä, että lyhyistä aseista.

Tapahtumaan otetaan enintään 30 osallistujaa (15 NuRES & 15 JäRES) ja se on patruunakustannuksia lukuun ottamatta maksuton.

Tapahtumassa voi käyttää myös omia sovellettuun reserviläisammuntaan soveltuvia aseita. Laina aseissa ei voi käyttää omia patruunoita. Ilmoita ilmoittautuessasi, mikäli olet tuomassa omat aseet ja patruunat tai mikäli sinulla ei ole omia kuulosuojaimia ja suojalaseja.

Patruunakulut: Pistoolirasti 8,00 €, Kiväärirasti 15,00 €. Maksu paikan päällä, varaa tasaraha.

Lisätietoja: jarmo_wilkman (at) hotmail.com

Ampumaradan sijainti: Uudenkyläntie 263, 05510 Hyvinkää.

Uutinen tapahtumasta Oltermannissa: https://www.digioltermanni.fi/artikkelit/toiminnallinen-ampumapaiva/